Διευρύνεται η δημοτική παράταξη του Ν. Μπάμπαλου
Πολιτική

Διευρύνεται η δημοτική παράταξη του Ν. Μπάμπαλου

Ενισχύεται, με την υποστήριξη νέων στελεχών, η παράταξη Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη, με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο  Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο. Οι πέντε νέοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν  πρόσφατα  από τον κ. Μπάμπαλο,  είναι οι Κωνσταντίνος Διαμαντής, Κωνσταντίνος Κλειδαράς, Κωνσταντίνος Μανωλάκης, ο Φώτης Οικονόμου και Ματίνα Συνδουκά.

Ο κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής είναι καθηγητής Πανεπιστημίου, μηχανικός, με 15ετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία στα τεχνικά έργα και τις φυσικές καταστροφές και συμμετοχή σε επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κλειδαράς, υδραυλικός, εργάζεται σε επιχειρήσεις εστίασης ως διανομέας. Έχει ασχοληθεί με τον τοπικό αθλητισμό (καλαθοσφαίριση), ενώ διετέλεσε επί 6 χρόνια πρόεδρος του μαθητικού κινήματος του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου Ηρακλείου Αττικής.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μανωλάκης, διευθυντής υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, έχει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση, σημαντική εμπειρία  και ενασχόληση με τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και με θέματα πρασίνου του Δήμου  Ηρακλείου.

Ο κ. Φώτης  Οικονόμου, τεχνικός του ΟΤΕ, έχει ασχοληθεί με την κοινωνική πολιτική, με έμφαση  στα ΚΑΠΗ, στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού για τα Άτομα με Αναπηρία, και στην υποστήριξη της διεύρυνσης του Δικτύου Κοινωνικής Προστασίας για τις ευάλωτες κοινωνικά  ομάδες.

Η κ. Ματίνα Συνδουκά, πρώην στέλεχος της ΟΤΕ Α.Ε., είναι μάχιμη  εθελόντρια στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος. Έχει έντονη κοινωνική δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Σχολικής  Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, «μετά από τη συνάντησή τους, όλοι εξέφρασαν την αισιοδοξία και την πίστη τους  ότι η  συνεργασία τους θα  είναι γόνιμη και θα συμβάλλει στο να εξελιχθεί το Ηράκλειο σε ακόμη πιο ανθρώπινη και ευφυή πόλη, πιο φιλική προς τους πολίτες, πιο ανοιχτή και υποστηρικτική στους νέους, στα άτομα με αναπηρία και στη διαφορετικότητα. Και τόνισαν ότι θα στηρίξουν τον δήμαρχο, κ. Νίκο Μπάμπαλο, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει  από την επόμενη μέρα της εκλογής του, με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία  των εργαζομένων όλων των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να  καταστεί το Ηράκλειο ακόμη περισσότερο μια πόλη που αξίζει να ζεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet