Κώστας Ζώμπος: Ένας υπολογίσιμος «παίκτης» στον αυτοδιοικητικό στίβο του Γαλατσίου
Πρόσωπα

Κώστας Ζώμπος: Ένας υπολογίσιμος «παίκτης» στον αυτοδιοικητικό στίβο του Γαλατσίου

Από την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, οπότε ανακοίνωσε και επισήμως την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος στο Γαλάτσι, ο Κώστας Ζώμπος μάλλον βρίσκεται ελάχιστες ώρες σπίτι του, κοντά στη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης Γαλάτσι Ζούμε Εδώ, επίμονα και συστηματικά, «οργώνει» τον Δήμο Γαλατσίου, από τη μια άκρη έως την άλλη, μπαίνοντας σε σπίτια, καφενεία, καταστήματα, χώρους λειτουργίας συλλόγων και φορέων, αλλά και συνομιλώντας με απλούς πολίτες στους δρόμους, στις λαϊκές αγορές, στα άλση της πόλης.

Παράλληλα, με έξυπνες δράσεις, όπως αυτή με τον τίτλο «Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές», με την οποία και ξεκίνησε την προεκλογική δραστηριότητά του, ο ίδιος και τα στελέχη της παράταξής του έρχονται σε επαφή με πλήθος Γαλατσιωτών, τους οποίους καλούν να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγια, καταγράφοντας τα προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά και καταθέτοντας τις απόψεις τους για το Γαλάτσι στο οποίο θέλουν να ζουν.

Ο 38χρονος οικονομολόγος, επικεφαλής της παράταξης του αείμνηστου πρώην δημάρχου Κυριάκου Τσίρου, πλαισιώνεται από μια πολλά υποσχόμενη και εξίσου νέα ομάδα συνεργατών, με τους οποίους φιλοδοξεί να κάνει την ανατροπή στο Γαλάτσι, αμφισβητώντας πολιτικά τον σημερινό δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο και προβάλλοντας ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του Δήμου. Ένα μοντέλο που απ’ ό,τι φαίνεται αρχίζει να αρέσει σε πολλούς Γαλατσιώτες…

Εξάλλου, ο Κώστας Ζώμπος δεν μιλά μόνο θεωρητικά, αφού γνωρίζει από διοίκηση, καθώς έχει περάσει από κρίσιμες αντιδημαρχίες, όπου κατάφερε να αφήσει μετρήσιμο «αποτύπωμα», το οποίο τώρα καλείται να «κεφαλαιοποιήσει». Και σε κάθε περίπτωση, θα είναι ένας υπολογίσιμος «παίκτης» για την επόμενη μέρα στον Δήμο Γαλατσίου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος το εκλογικό βράδυ του προσεχούς Μαΐου…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet