Λ. Αλιπράντη και Γ. Καούνης με την παράταξη του Γ. Θωμάκου
Πολιτική

Λ. Αλιπράντη και Γ. Καούνης με την παράταξη του Γ. Θωμάκου

Δύο νέες συνεργασίες ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο. Οι δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την παράταξη είναι η Λάουρα Αλιπράντη και ο Γιώργος Καούνης.

Σχετικά με την υποψηφιότητα της κ. Αλιπράντη ο κ. Θωμάκος δήλωσε:

«Η κυρία Λάουρα Αλιπράντη, με τη σταθερή και δημιουργική παρουσία της στον Δήμο μας, ενισχύει αποφασιστικά τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης». Καθηγήτρια της Κοινωνιολογίας, διευθύντρια Ερευνών στο ΕΚΚΕ, αλλά και άριστη γνώστρια των δημοτικών θεμάτων ως επί δύο θητείες εκλεγμένη σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς και γραμματέας του «Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Κηφισιάς.

»Οι ειδικές γνώσεις και εμπειρία της συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματος για Δήμο ήπιας ανάπτυξης και συγχρόνων κοινωνικών υπηρεσιών».

 Από την πλευρά της, η κ. Αλιπράντη σχολίασε:

«Με την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης επιθυμώ με τις γνώσεις μου, τη μακρόχρονη ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά της Κηφισιάς, την εμπειρία μου και τη διάθεση για προσφορά να συμβάλλω δημιουργικά στη συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου του δημάρχου κ. Γεώργιου Θωμάκου, με σημαντικά αναπτυξιακά έργα που είναι απαραίτητα για την περιοχή μας. Ακόμη επιθυμώ να συμβάλλω στη δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης, πιο πράσινης, πιο καθαρής και πιο ασφαλούς.

Για τη συνεργασία με τον κ. Καούνη, ο δήμαρχος τόνισε:

«Καλωσορίζουμε στη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης τον Γιώργο Καούνη, που θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Νέα Ερυθραία, όπου γεννήθηκε, δημιούργησε οικογένεια και κατοικεί μόνιμα. Είναι δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Αμαρουσίου και έμπειρος οδηγός, άριστος γνώστης των ιδιαιτεροτήτων λειτουργίας του Δήμου.

»Η νεανική θέλησή του και η αγάπη του στο τόπο ενισχύουν τον συνδυασμό της Νίκης και το όραμά μας για σύγχρονο Δήμο, με καινοτόμες υπηρεσίες».

«Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Θωμάκου, γιατί τον θαυμάζω για το ήθος του και την εντιμότητά του. Θέλω να προσφέρω τη βοήθειά μου όπου μπορώ, με γνώμονα το συμφέρον της πόλης μου» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Καούνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet