Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»

0
101 Προβολές

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησε τρεις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις την προηγούμενη εβδομάδα.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 όσοι παρευρέθηκαν στο Εντευκτήριο Εκάλης είχαν την χαρά να απολαύσουν μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά, με τον συνθέτη – τραγουδιστή Αλέκο Αναστασιάδη και την ορχήστρα του, ο οποίος ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες πολλών και διαφόρων συνθετών. Μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στον αξέχαστο Αττίκ.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Μαρία Πολυδούρη» της Βιβής Κοψιδά-Βρεττού, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαΐδη, με τη Φωτεινή Φιλοσόφου και τον Νίκο Γιάννακα. Μια θεατρική παράσταση για μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της ποίησης στην Ελλάδα.

Με αφορμή τον εορτασμό της Αποκριάς το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου, πλήθος κόσμου διασκέδασε σε ρυθμούς πάρτι με διασκευές γνωστών τραγουδιών αλλά και soul-funk ακούσματα, από το μουσικό συγκρότημα Da Band.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up