Στη φυλακή για τον θάνατο του 64χρονου συντρόφου της στο Χαλάνδρι η Γερμανίδα
Κοινωνία

Στη φυλακή για τον θάνατο του 64χρονου συντρόφου της στο Χαλάνδρι η Γερμανίδα

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή η 56χρονη Γερμανίδα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 64χρονο Έλληνα σύντροφό της, στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, ρίχνοντάς του ηρεμιστικά χάπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύντροφό της, αλλά να τον ηρεμήσει, καθώς – όπως είπε στις αρχές – είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους.

Σε δήλωσή του, ο συνήγορός της, Σπύρος Δημητρίου, ανέφερε ότι η προφυλάκιση δεν της προκάλεσε θυμό ή οργή, καθώς τη θεωρεί εξιλέωση, ενώ επισήμανε ότι ζήτησε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε η κατηγορούμενη να λάβει γνώση των ακριβών αιτιών θανάτου του 64χρονου, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Παράλληλα, ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, μετά την ομολογία της 56χρονης ότι για 10 ημέρες παρέμενε στο σπίτι και κοιμόταν μαζί με τη σορό του συντρόφου της.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet