Λυκόβρυση Πεύκη 2020: «1.000 ευρώ για την ορκωμοσία!»
Κοινωνία

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: «1.000 ευρώ για την ορκωμοσία!»

Στα έξοδα της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης αναφέρεται η ομάδα προβληματισμού Λυκόβρυση Πεύκη 2020 και καλεί τους δημοτικούς συμβούλους που καταψήφισαν την πρόταση για τα έξοδα της ορκωμοσίας να παραστούν σε αυτή, αλλά όχι στη δεξίωση που θα ακολουθήσει, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή της.

1.000 ευρώ για την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής!!!

Ένα θέμα που θα μπορούσε να περάσει στα «ψιλά» των γεγονότων της πόλης μας, έγινε ξαφνικά μείζον πρόβλημα και απασχολεί όλους όσους ασχολούνται με τα τοπικά δρώμενα.

Κι αυτό είναι το κόστος της δεξίωσης που θα ακολουθήσει μετά την τελετή της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Το κόστος αυτό ανέρχεται από ό,τι μαθαίνουμε σε 1.000 ευρώ περίπου και ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία (τρεις δημοτικοί σύμβουλοι καταψήφισαν), από το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θα ήταν μία συνηθισμένη απόφαση, απόλυτα απαραίτητη για ένα κορυφαίο γεγονός της πόλης μας, αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τα τόσα και τόσα προβλήματα που εκκρεμούν στον Δήμο μας, δεν απαιτούσε σύνεση, αυτοσυγκράτηση μα προ πάντων χρηστή διοίκηση και υποδειγματικά συγκύπτουσα συμπεριφορά στα πολύ σοβαρά προβλήματα των συμπολιτών μας.

Έχουμε ξαναγράψει πως στην πόλη μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μεγάλες ανάγκες. Έχουμε ξαναγράψει πως χρειάζονται χρήματα για πάρα πολλά, που απαιτούν επιτακτικά την ουσιαστική παρέμβαση του Δήμου. Έχουμε ξαναγράψει πως οι παράτες και οι φανφάρες αυτοπροσδιορισμού της νέας δημοτικής αρχής είναι παλαιοπαραταξιακή αντίληψη που απαιτείται να ξεχαστεί.

Κύριοι της απερχόμενης και της νέας δημοτικής αρχής σκεφτείτε επιτέλους σοβαρά μα προ πάντων ουσιαστικά προοδευτικά. Διαθέστε τα χρήματα αυτά εκεί που οι ουσιαστικές ανάγκες το απαιτούν για το καλό της πόλης μας, εάν φυσικά την αγαπάτε πραγματικά.

Έχουμε πληροφορηθεί πως υπήρξαν ορισμένοι εκ των δημοτικών συμβούλων που καταψήφισαν την πρόταση. Τους συγχαίρουμε! Και τους προτείνουμε να παραστούν στην τελετή ορκωμοσίας, αλλά όχι στη δεξίωση που θα ακολουθήσει. Θα δείξουν έτσι έμπρακτα και χειροπιαστά τη διαφωνία τους. Ας γνωρίζουν πως με την ενέργειά τους αυτή θα μας έχουν δίπλα τους.

Πρέπει να γνωρίζει ο λαός της πόλης μας ότι τέτοιου είδους έξοδα από ένα Δήμο που βρίσκεται στο «κόκκινο» των οικονομικών του ορίων θυμίζουν Ρωμαϊκές φιέστες υπερφύαλων αρχόντων που οδήγησαν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, μαζί φυσικά και με τις άλλες αιτίες, στην παρακμή και την εξαφάνιση! Μη γένοιτο!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet