Στη γιορτή του 6ου Δημοτικού Αμαρουσίου για την 25η Μαρτίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος
Κοινωνία

Στη γιορτή του 6ου Δημοτικού Αμαρουσίου για την 25η Μαρτίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος

Στην εορταστική εκδήλωση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, με αφηγήσεις, επετειακά τραγούδια, σκετς και χορούς από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης, παραβρέθηκε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου, δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.

Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, προς τους μαθητές, τις μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό, η κ. Χαλιώτη συνεχάρη τη Διεύθυνση του σχολείου για την όμορφη γιορτή που παρουσίασαν τα παιδιά, τα οποία, όπως ανέφερε, «με τη συμμετοχή τους στην επετειακή εκδήλωση μαθαίνουν για τους ηρωικούς αγώνες των προγόνων μας, διδάσκονται τις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας και δεν ξεχνούν την ιστορία μας, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό μας».

Παράλληλα, υπογράμμισε την αγαστή  συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Δήμο Αμαρουσίου και στην εκπαιδευτική κοινότητα, σημειώνοντας, ότι «η διοίκηση και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης βρισκόμαστε κοντά στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς της πόλης μας και στηρίζουμε τις προσπάθειές τους».

Οι μαθητές/τριες με επιμέλεια της κ. Μαρίας Κοψιδά τραγούδησαν τα τραγούδια «Θούριος», «Δέκα Παλικάρια», «Το Χάραμα Επήρα», «Άκρα του Τάφου Σιωπή», «Να΄ τανε το 21», «Το Τρελοβάπορο». Η γιορτή άνοιξε με το χορευτικό για την άλωση της Πόλης από τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, υπό την επιμέλεια της κ. Λυδίας Πατζιά και ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet