Η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου
Κοινωνία

Η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Στελέχη της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και παρακολούθησαν τις παρελάσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821 σε Λυκόβρυση και Πεύκη.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά:

Η 25η Μαρτίου 1821 είναι μια επέτειος ξεχωριστής σημασίας για το Έθνος μας. Στην ιστορία των λαών υπάρχουν ώρες που το ειδικό τους βάρος δεν μπορεί να αναμετρηθεί ούτε να εκτιμηθεί. Είναι οι ώρες που το μικρό και άσημο, το αφανές και άδηλο στήνεται αντιμέτωπο με τον κολοσσό και ανδρώνεται με υπομονή, ώσπου πετυχαίνει να τον ανατρέψει!

Αυτήν ακριβώς την ανατροπή, πέρα από κάθε λογική και πρόβλεψη γιορτάσαμε σήμερα (σ.σ. χθες, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019) οι Πανέλληνες με τη μεγαλοπρέπεια που της άξιζε. Έτσι και η δημοτική παράταξη Λυκόβυση – Πεύκη 2020 τίμησε, όπως κάνει εδώ και 5 χρόνια, με όλες της τις δυνάμεις την εθνική παλιγγενεσία του 1821 και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες της πόλης μας, τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, συμμετέχοντας στους εορτασμούς και στα ειωθότα της ημέρας με σύσσωμη τη στελεχιακή της ομάδα με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Παναγιώτη Ιωάννου.

Παρακολουθήσαμε τη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση, την επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της πόλης και καταθέσαμε δάφνινο στεφάνι τιμώντας τους ήρωες αγωνιστές των μαχών της Εθνεγερσίας και τέλος την παρέλαση των μαθητών και άλλων ομάδων στο κέντρο της πόλης.

Στη συνέχεια η ομάδα των στελεχών της παράταξης ήταν παρούσα στις αντίστοιχες εορταστικές εκδηλώσεις της Πεύκης, και στους παραδοσιακούς χορούς που πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα.

Η δημοτική μας ομάδα, όντας η πολυπληθέστερη, έτυχε θερμής υποδοχής από το μεγαλύτερο ποσοστό των συμπολιτών μας οι οποίοι μας ευχόντουσαν καλή επιτυχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, σχολιάζοντας με επαινετικά λόγια και το έτοιμο κεντρικό εκλογικό μας κέντρο επί της Λεωφόρου Ειρήνης στην Πεύκη (ανοίγει από τις 27 Μαρτίου). Ήταν για όλους εμάς μια πραγματικά ιδιαίτερη ικανοποίηση η αυθόρμητη αποδοχή των συμπολιτών μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους συμπολίτες μας!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet