Υποψήφια με τον Θ. Αμπατζόγλου η Χρ. Θεοδωρίδου-Αλεξανδρίδου
Πολιτική

Υποψήφια με τον Θ. Αμπατζόγλου η Χρ. Θεοδωρίδου-Αλεξανδρίδου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου θα είναι η κ. Χριστίνα Θεοδωρίδου-Αλεξανδρίδου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Νέα Εποχή.

Σχετικά με τη συστράτευση της κ. Θεοδωρίδου-Αλεξανδρίδου με τον συνδυασμό του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Άνθρωποι με πλούσιο κοινωνικό έργο, πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας.

»Με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της Χριστίνας Θεοδωρίδου-Αλεξανδρίδου, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Εποχής.

»Είναι πρόεδρος των Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος (Σωματείο “ΗΠΑΡχω”) και έχει αναπτύξει σημαντική δράση στον χώρο των ατόμων με αναπηρία.

»Οι δυνάμεις μας διαρκώς συσπειρώνουν τους καλύτερους εκπροσώπους της Μαρουσιώτικης κοινωνίας».

Η ίδια η κ. Χριστίνα Θεοδωρίδου-Αλεξανδρίδου δήλωσε:

«Όταν ένας άνθρωπος έχει βιώσει και έχει περάσει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και όχι μόνον έχει βγει νικητής, αλλά προσπαθεί να συνεισφέρει στο αναπηρικό κίνημα και τους συνασθενείς του, επιδιώκοντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, να είναι δηλαδή χρήσιμος στους συνανθρώπους του ως ενεργός πολίτης, προσπαθεί να βάλει και ένα λιθαράκι και στην πόλη την οποία ζει. Να είναι δηλαδή ενεργός πολίτης και στην καθημερινότητά του και να θέλει ο τόπος διαμονής του να είναι μία πόλη όμορφη, ανθρώπινη, προσβάσιμη για όλους τους πολίτες είτε αυτοί είναι άτομα με αναπηρία, είτε ηλικιωμένοι, είτε μάνες με μικρά παιδιά.

»Έτσι ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου συμμετέχω στον εκλογικό συνδυασμό Μαρούσι Νέα Εποχή και αν με εμπιστευτούν και με τιμήσουν με την ψήφο τους οι συμπολίτες μου Μαρουσιώτες θα δώσω τον προσωπικό μου αγώνα για τον τόπο που ζω και αγαπώ, το Μαρούσι μας. Οι επιλογές στην ζωή μου είναι να διαλέγω κάθε τι φωτεινό και αισιόδοξο στηρίζοντας τον συνάνθρωπο».

Η υποψήφια έδωσε στη δημοσιότητα το ακόλουθο Βιογραφικό Σημείωμά της:

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και κατοικώ στο Μαρούσι τα τελευταία 30 χρόνια. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Έχω πτυχίο Νοσηλευτικής Σχολής Θεσσαλονίκης, πτυχίο τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, πτυχίο Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής  & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Ομιλώ Αγγλικά και είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός βαθμίδας ΕΤΕΠ Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Διατελώ πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος «ΗΠΑΡχω», μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, αν. μέλος Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, ιδρυτικό μέλος του φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης «ΘΕΛΩ», συμμετοχή στη νεοσύστατη Ακαδημία Εθελοντισμού «Help Hellas».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet