«Παίζουμε για τον Ηλία» την Κυριακή 31 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγαίου Πελάγους και Νότου
Αθλητισμός

«Παίζουμε για τον Ηλία» την Κυριακή 31 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγαίου Πελάγους και Νότου

Την πραγματοποίηση αθλητικού τουρνουά στη μνήμη του Ηλία Λιαρού προαναγγέλλει η δημοτική παράταξη Αγίας Παρασκευής Αλλάζουμε.

Στη σχετική πρόσκλησή της αναφέρει:

«Επειδή στη ζωή πρέπει να τιμούμε και να θυμόμαστε τους ανθρώπους που έχουν δώσει πολλά στον αθλητισμό της πόλης της Αγίας Παρασκευής, οι Αλλάζουμε πήραμε την πρωτοβουλία να συνδιοργανώσουμε, μαζί με τον Αθλητικό Σύλλογο “Ολυμπιάδα”, το 1ο τουρνουά 5×5 “Παίζουμε για τον Ηλία”, που είναι  αφιερωμένο στη μνήμη του Ηλία Λιαρού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στο κλειστό γυμναστήριο στην Αιγαίου Πελάγους και Νότου».

Η αφίσα του τουρνουά.

Το τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 16:00, με ομάδες μικρών παιδιών και στη συνέχεια με τις 4 ομάδες στις οποίες έπαιξε ο Ηλίας: Κολέγιο Αθηνών, Bluedogs, Εκπαιδευτήρια Πλάτων, Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή αναμνηστικών πλακετών.

«Ο Ηλίας ήταν ένας πολύ καλός φίλος και ένας πολύτιμος συνεργάτης στον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου μας, που έφυγε νωρίς, που έφυγε ξαφνικά και σήμερα, 1,5 χρόνο μετά, συνεχίζει να μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν είναι πια κοντά μας», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε το γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής από μικρούς και μεγάλους και να “Παίξουμε για τον Ηλία”. Εμείς, οι φίλοι του θα τον θυμόμαστε ως έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και δίνουμε την υπόσχεση να τον τιμούμε κάθε χρόνο. Ο Ηλίας είναι μαζί μας γιατί παραμένει ζωντανός στις μνήμες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet