Α. Γκιζιώτης: Οι θέσεις μας για τον Δήμο «πατάνε» στις πραγματικές ανάγκες των λαϊκών οικογενειών
Πολιτική

Α. Γκιζιώτης: Οι θέσεις μας για τον Δήμο «πατάνε» στις πραγματικές ανάγκες των λαϊκών οικογενειών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-παρουσίαση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. Στην εκδήλωση ο κεντρικός ομιλητής, υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Ανδρέας Γκιζιώτης, παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες των θέσεων της παράταξης για τον Δήμο, που «πατάνε» στις πραγματικές ανάγκες των λαϊκών οικογενειών, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Γκιζιώτης τόνισε την ανάγκη συμπόρευσης με το ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιο που στηρίζει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς και στις ευρωεκλογές, την ανάγκη στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, «για να μπει πραγματικά ένα εμπόδιο στη ενιαία επίθεση που δέχεται ο λαός μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος έγινε παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στην εκδήλωση μίλησαν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Δάρρας Γιώργος, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΔΕΚΟ-Τραπεζών, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού και Καρασταμάτη Μαίρη, πρώην πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Αγίας Παρασκευής, καθώς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τάτσης Παντελής, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet