Στο Forum για την Ελλάδα της Εξωστρέφειας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στο Forum για την Ελλάδα της Εξωστρέφειας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Στην αναγκαιότητα ενίσχυσης της ελληνικής εξωστρέφειας με την ουσιαστική συμβολή και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού στο Forum για την Ελλάδα της Εξωστρέφειας «Creative Greece 2019» το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Γ. Πατούλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις σημαντικές επιδόσεις στον τομέα της εξωστρέφειας ελληνικών επιχειρήσεων και υπογράμμισε ότι η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής και συνολικά όλης της χώρας είναι ένα στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί με συστηματική δουλειά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να καταφέρει η Ελλάδας  να αξιοποιήσει ευκαιρίες που αφορούν, για παράδειγμα στον θεματικό τουρισμό όπως είναι ο τουρισμός υγείας. Ως ενδεικτική περίπτωση ανέφερε τον ιατρό και Ιδρυτή της «Γένεσης» Αθηνών, Κ. Πάντο, ο οποίος ήταν παρόν στην εκδήλωση.

«Η χώρα μας διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία πρέπει να αξιοποιηθούν. Η δημιουργία ισχυρού brand και φήμης της Ελλάδας ως ελκυστικού προορισμού θεματικού τουρισμού είναι κρίσιμη για την επιτυχία της εθνικής στρατηγικής. 

»Η ΚΕΔΕ με βασικό στόχο την τόνωση της εξωστρέφειας της χώρας και τη διεύρυνση των προοπτικών ανάπτυξης έχει πραγματοποιήσει σειρά σημαντικών επαφών τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό. Αυτό είναι σημαντικό να συνεχιστεί και στο μέλλον», σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Βραβεύσεις

Στη διάρκειά της εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, πρέσβεις, εμπορικοί ακόλουθοι, εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της εξωστρέφειας και σημαντικών επιχειρηματικών ομίλων δόθηκαν και οι διακρίσεις CREATIVE GREECE  AWARDS  2019 στις επιχειρήσεις της χώρας η οποία σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet