Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Ο λαϊκός κόσμος και οι νέοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά
Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Ο λαϊκός κόσμος και οι νέοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά

«Ο λαϊκός κόσμος και οι νέοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις εκλογές» τονίζει η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης, σχολιάζοντας συνέντευξη του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, η οποία κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Κωνσταντά, σημειώνει:

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του κ. Στεργίου επιβεβαιώνεται η άποψη μας ότι και στον χώρο της Τοπικής Διοίκησης εφαρμόζονται επί της ουσίας δύο πολιτικές. Η μία είναι αυτή που εφαρμόζει η σημερινή διοίκηση του Δήμου Πεντέλης στην οποία ομνύουν πίστη και όλοι οι υπόλοιποι, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης, συνδυασμοί.

Πρόκειται για την πολιτική που βάζει σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών και προτάσσει τη λειτουργία του δήμου με όρους επιχειρηματία που έχει κέρδη και ζημιές. Είναι αυτή η πολιτική που θέλει τους εργαζόμενους και τους μικροεπαγγελματίες να πληρώνουν και να ξανά πληρώνουν για υπηρεσίες που θα έπρεπε να ήταν δωρεάν. Η πολιτική των υπέρογκης δημοτικής φορολογίας, της ανταποδοτικότητας, του πολεοδομικού σχεδιασμού που θέλει την πόλη μας  και τις εκτάσεις της ξέφραγο αμπέλι, των εργολαβιών κ.λπ.

Η δεύτερη πολιτική είναι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Για τον συνδυασμό μας, στον οποίο συμμετέχουν κομμουνιστές, αγωνιστές, για όλους εμάς οι ανάγκες του λαού δεν μπαίνουν στο ζύγι των δήμων-ανώνυμων εταιριών. Η δημοτική αρχή θα πρέπει να απαιτεί, να διεκδικεί πόρους από την εκάστοτε κυβέρνηση και όχι να ξεζουμίζει τους δημότες και τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες. Είναι η πολιτική μας που βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολλών και όχι τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και των τραπεζών. Τα αντίθετα δηλαδή από όσα πρεσβεύει η διοίκηση Στεργίου αλλά και οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Όσο για το «ακομμάτιστος», «ανεξάρτητος» που φοριέται πολύ…. Του θυμίζουμε ότι επί σειρά ετών υπήρξε και συνεχίζει να είναι στέλεχος της Ν.Δ. και σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο.

Βέβαια σήμερα δηλώνει ότι θα στηρίξει στην Περιφέρεια την κ. Δούρου. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους δημότες, να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Συμφωνούν στα στρατηγικής σημασίας ζητήματα. Και οι δύο πάνω απ’ όλα εφάρμοσαν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Ε.Ε.

Ο λαϊκός κόσμος και οι νέοι άνθρωποι των Μελισσίων, της Νέας και της Παλιάς Πεντέλης σε αυτές τις εκλογές μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Στηρίζοντας τα κόκκινα ψηφοδέλτια σε όλες τις κάλπες!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet