Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Ηλία Κατσαρού στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης-Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Ηλία Κατσαρού στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης-Λυκόβρυσης

Χθες, Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου, αντιπροσωπεία της παράταξης  Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης-Λυκόβρυσης.

Ο Ηλίας Κατσαρός, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Παναγιώτη Καρφόπουλο, Κέλλυ Κουφοπαντελή, Μαργαρίτα Μαυροκεφαλίδου και Γιώργο Μονιό, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ Γιούλα Κυλάφη, συναντήθηκε με τη διοικητή του αστυνομικού τμήματος, Βασιλική Βαμβάτσικου, από την οποία είχε μια πλήρη ενημέρωση για τα ζητήματα ασφάλειας της Λυκόβρυσης και της Πεύκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη έγινε στον απόηχο μιας είδησης που αφορούσε στην απόπειρα απαγωγής ενός 12χρονου κοριτσιού έξω από σχολείο της Πεύκης. Ωστόσο, η κυρία Βαμβάτσικου μας διαβεβαίωσε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς η συγκεκριμένη είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όπως προέκυψε από τη σχετική έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης-Λυκόβρυσης, ουδεμία απόπειρα απαγωγής έλαβε χώρα.

Η ίδια τόνισε πως υπάρχουν θέματα παραβατικότητας στην περιοχή μας (κλοπές, βανδαλισμοί κοκ), τα οποία αντιμετωπίζονται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό από όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος, το οποίο όμως αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις, τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε μέσα (οχήματα κοκ).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Ηλίας Κατσαρός συνεχάρη τα στελέχη του Α.Τ. για το έργο που επιτελούν και ευχαρίστησε την κυρία Βαμβάτσικου για την ενημέρωση, ενώ τόνισε ότι «η δική μας δημοτική αρχή θα απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς, επισημαίνοντάς τους την ανάγκη άμεσης ενίσχυσής του με περισσότερο προσωπικό και σύγχρονα μέσα», προσθέτοντας:

«Η ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου μας και η εμπέδωση του αντίστοιχου αισθήματος, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της παράταξής μας και από την επομένη των εκλογών δεσμευόμαστε ότι, ως δημοτική αρχή, θα προβούμε σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, πάντα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τη μικροπολιτική την αφήνουμε σε άλλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet