Πασχαλινή προσφορά αγάπης από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Πασχαλινή προσφορά αγάπης από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και γιορτινά εδέσματα, συγκέντρωσε στο δημαρχείο Αμαρουσίου κατά την καθιερωμένη πρακτική του ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου για τη στήριξη των ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αμαρουσίου ενόψει του Πάσχα.

Τα είδη παρέδωσαν συμβολικά στον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη η πρόεδρος του Συλλόγου, Δήμητρα Τσουκλείδου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Υποδεχόμενη τον δήμαρχο, η κ. Τσουκλείδου, διατύπωσε τη σταθερή βούληση του Συλλόγου να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών συμπολιτών μας στηρίζοντας την κοινωνική πολιτική της διοίκησης του Δήμου και το σημαντικό, όπως είπε, έργο που επιτελεί για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βιώνουν συνθήκες οικονομικής δυσχέρειας. «Επιθυμούμε κάθε οικογένεια να βιώσει τη χαρά της γιορτής, για αυτό και στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα αξιοπρεπές γιορτινό τραπέζι σε όλους όσοι αδυνατούν να το εξασφαλίσουν. Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους» τόνισε.

Με τη σειρά του ο δήμαρχος κ. Πατούλης εξήρε την πολύπλευρη και αδιάκοπη προσφορά των μελών του Συλλόγου προς τους ευπαθείς συνανθρώπους μας.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Οι έννοιες της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, με την πρωτοβουλία συμπαράστασης που τα τελευταία χρόνια σταθερά αναλαμβάνετε για τους αδύναμους συμπολίτες μας. Σας εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου για την πάγια στήριξη που προσφέρετε στους ευπαθείς συμπολίτες μας μέσα από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες Ημέρες αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Σε ένα κράτος που υστερεί σε κοινωνικές δομές, η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε αγαστή συνεργασία με τους συλλόγους, τους φορείς, αλλά και τους απλούς πολίτες στέκεται με αγάπη και αλληλεγγύη δίπλα σε όσους μας χρειάζονται, διατηρώντας την κοινωνική συνοχή στις τοπικές κοινωνίες μας. Και αυτό το Πάσχα ας προσφέρουμε όλοι απλόχερα τη στήριξή μας σε όσους χρειάζονται τη φροντίδα μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet