Ο Γ. Σκεύης στην παράταξη του Γ. Θεοδωρακόπουλου
Πολιτική

Ο Γ. Σκεύης στην παράταξη του Γ. Θεοδωρακόπουλου

Υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο κ. Γιάννης Σκεύης.

Σχετικά με τη νέα υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η μεγάλη και ανεξάρτητη από κόμματα και συμφέροντα δημοτική μας παράταξη, Συμμαχία Πολιτών, συμμετέχει στις εκλογές με τον αέρα της νίκης που της δίνουν οι πολίτες και που στηρίζεται στις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Οι πολίτες δοκίμασαν τα τελευταία χρόνια κάποιες λύσεις που υπόσχονταν πολλά. Αλλά δυστυχώς παραπλανήθηκαν. Έτσι χάθηκαν ευκαιρίες.

Μια νέα και δυναμική υποψηφιότητα είναι του Γιάννη Σκεύη, ενός ανθρώπου με γνώση των πραγμάτων του δήμου μας και με προτάσεις σημαντικές. Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, τον υποδέχτηκε στην ομάδα μας και τόνισε:

«Η συμμετοχή του Γιάννη Σκεύη στέλνει πολλά μηνύματα γιατί είναι ένας άνθρωπος με παρέμβαση και δυναμισμό. Είναι ο άνθρωπος της πόλης. Η ενασχόλησή του με τα κοινά άρχισε ήταν πάντοτε θετική και συνεπής. Για χρόνια υπήρξε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην Τοπική Οργάνωση Ένα της Πεύκης και ξεχώρισε για τον καθαρό και ενωτικό του λόγο. 

»Οι γνώσεις του και η εμπειρία του θα βοηθήσουν πολύ στην πορεία που έχουμε χαράξει για μια πρωτοπόρο και καινοτόμο πόλη».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σκεύης, ανέφερε:

 «Ανταποκρίθηκα με χαρά στην πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου γιατί πραγματικά δεν πάει άλλο. Η πόλη μας πρέπει να πάει μπροστά. Το έχουμε ανάγκη εμείς, το έχουν ανάγκη τα παιδιά μας. Δεν έχουμε δικαίωμα να μείνουμε αδρανείς και καλώ σε αυτή την ενωτική προσπάθεια όλες και όλους να έρθουν μαζί μας».

Ο Γιάννης Σκεύης εργάστηκε ως τεχνικός της ΔΕΗ και διαμένει στην Κάτω Πεύκη. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σκεύη η οποία είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με τα δημοτικά κι έχουν δύο παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet