Σε μαθητική έκθεση φωτογραφίας Ν. Γαρδέλης και Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Πολιτική

Σε μαθητική έκθεση φωτογραφίας Ν. Γαρδέλης και Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στη μαθητική έκθεση φωτογραφίας του 1ου Γυμνασίου και του Προτύπου Γυμνασίου Αναβρύτων η Μ. Πατούλη Σταυράκη, υπ. δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Επ. Γαρδέλη «Μαρούσι μπορείς. Το μέλλον στα χέρια σου»

Στην έκθεση φωτογραφίας των μαθητών του 1ου Γυμνασίου και του Πρότυπου Γυμνασίου Αναβρύτων Αμαρουσίου, στο δημαρχείο, παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου, υποψήφιος δήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και η
πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ίδιο συνδυασμό, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της, η κ. Πατούλη περιηγήθηκε της έκθεσης, μαζί με τους καθηγητές και τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και τους συνεχάρη για την έμπνευση και τη φωτογραφική αποτύπωση, σημειώνοντας, παράλληλα, τη σπουδαιότητα να ωθεί κανείς τη νεολαία σε διεξόδους δημιουργικής έκφρασης.

«Όταν προσφέρεις κίνητρα και τα κατάλληλα ερεθίσματα στα παιδιά, εκφράζουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ως εκπαιδευτικός και η ίδια, γνωρίζω καλά ότι για να κατανοήσουμε τον κόσμο των παιδιών και για να τους ξεδιπλώσουμε τα ταλέντα τους, πρέπει να τους προσφέρουμε διαύλους έκφρασης. Τότε, τα παιδιά μας αποκαλύπτονται και μας επιτρέπουν να θεωρήσουμε την πραγματικότητα μέσα από τα δικά τους μάτια» δήλωσε σχετικά η κ. Πατούλη και πρόσθεσε:

»Αυτό είναι κάτι που πέτυχαν οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου και του Πρότυπου Γυμνασίου Αναβρύτων μέσα από τη συγκεκριμένη έκθεση, και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Το ίδιο και τα παιδιά που δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους και επιλέγουν δημιουργικά να γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Γι’ αυτό και εμείς ως συνδυασμός θέτουμε στο επίκεντρο τη νεολαία και τις ανάγκες της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet