Γ. Πατούλης: Θα κάνουμε πράξη την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Δυτ. Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Θα κάνουμε πράξη την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Δυτ. Αττικής

Στην αναγκαιότητα υλοποίησης συγκεκριμένων στρατηγικών δράσεων και πρωτοβουλιών για να επιτευχθεί η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Δυτικής Αττικής αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε τοπική εκδήλωση στα Μέγαρα.

Στην τοπική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Αττικής με τη Νέα Αρχή, Ελευθέριο Κοσμόπουλο, ο Γ. Πατούλης παρουσία πλήθους κόσμου και υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, ανέδειξε ως μείζων ζήτημα το έλλειμμα ασφάλειας που βιώνουν οι πολίτες εξαιτίας της ανεπάρκειας υποδομών, της ανεργίας, της απουσίας πολιτικών πρόληψης για τη θωράκιση της περιοχής από φυσικές καταστροφές και των περιβαλλοντικών απειλών.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισήμανε ότι για την υφιστάμενη κατάσταση στην Αττική έχουν τεράστιες ευθύνες οι προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνέχεια ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «οι κεντρικοί άξονες του προγράμματος του προβλέπουν μεταξύ άλλων, ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων, την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών δράσεων την ανάπτυξη έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης, σχέδιο για το παράκτιο μέτωπο της Αττικής και των Νήσων, τη σύνδεση της περιφερειακής Αιγάλεω με την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, την εφαρμογή μέτρων για τις ομάδες πληθυσμού που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής, την υλοποίηση Πολιτιστικών Περιηγητικών Διαδρομών και Αξόνων, την Πολιτική Προστασία, την υλοποίηση δράσεων  για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης, καθώς και πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν την ασφάλεια των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet