Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Συμμαχίας Πολιτών στην Κηφισιά
Πολιτική

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Συμμαχίας Πολιτών στην Κηφισιά

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του νυν δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στην Κηφισιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση αγιασμού και στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολλοί υποψήφιοι του συνδυασμού, οι οποίοι συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους.

Ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος αναφέρθηκε στο έργο που συντελέστηκε στην προηγούμενη θητεία και ενημέρωσε τους δημότες για τις προτεραιότητες που θέτει η παράταξη Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης για την επαύριο των εκλογών. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Γ. Θωμάκο στη «διάσωση του παραδοσιακού κέντρου της Κηφισιάς, με ισόρροπη εμπορική ανάπτυξη, η οποία έδωσε τέλος στην μετατροπή της Κηφισιάς σε μια απέραντη μπαρούπολη». Ο νυν δήμαρχος Κηφισιάς επεσήμανε ότι «μέριμνα της δημοτικής αρχής σε όλη την θητεία της ήταν να επανέλθει η νομιμότητα και η ισορροπία στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της Κηφισιάς, γεγονός που βοηθάει να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη και όχι στρεβλώσεις και έκνομες χρήσεις – όπως στο πρόσφατο παρελθόν- οι οποίες καταστρέφουν το πρόσωπο του Δήμου μας».

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη «στενή συνεργασία της δημοτικής αρχής με τον Εμπορικό Σύλλογο η οποία έχει στόχο να γίνει η Κηφισιά μια πόλη – πρότυπο επιχειρηματικότητας». Τονίστηκε, επίσης, η μέριμνα της νυν δημοτικής αρχής για την ήπια τουριστική ανάπτυξη της Κηφισιάς που, όπως είπε ο Γ. Θωμάκος, «έχει ως αποτέλεσμα η πόλη μας να γίνεται ελκυστικός προορισμός για επισκέπτες».

Ένα από τα σημαντικά θέματα τα οποία τέθηκαν από τον δήμαρχο Γ. Θωμάκο είναι αυτό της διαφάνειας και της νομιμότητας, ειδικά σε θέματα που αφορούν οικονομικά θέματα, διότι όπως τόνισε χαρακτηριστικά «μόνο με καλά παιδιά γίνονται καλά έργα».

Σε ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται: Η πρώτη αυτή επίσημη συνάντηση των δημοτών με την παράταξη Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης υπήρξε σαφώς μια παράσταση νίκης, καθώς υπήρχε έντονος παλμός και στήριξη στο πρόσωπο του δημάρχου Γ. Θωμάκου, με τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη συγκέντρωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet