Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Σταθερό το ενδιαφέρον των καταναλωτών και στην 45η Δράση Αγροτικών Προϊόντων Δήμου Αμαρουσίου

0
85 Προβολές

Σταθερά στηρίζουν με την προτίμησή τους οι καταναλωτές τις αγροτικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, επωφελούμενοι, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, ποιότητας εγχώριων αγροτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές. Και σε αυτήν την 45η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων, εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που πραγματοποίησαν τις αγορές τους.

Η πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, για την υλοποίηση των αγροτικών δράσεων ως «αντίδοτο» στην κρίση, ξεκίνησε το 2012 και έχει γίνει πλέον θεσμός.

Στην 45η δράση οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 200 διαφορετικά προϊόντα από 45 παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα, που έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με τον Δήμο, βάσει σχετικών ελέγχων και πιστοποιήσεων.

Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μεγάλη ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων και τις τιμές τους, και συνεχάρησαν τον υπεύθυνο των δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου, Παντελή Τσιτσιμπάση, για την άρτια οργάνωση.

Με την ευκαιρία της 45ης δράσης, ο κ. Πατούλης, δήλωσε: «Εδώ και επτά χρόνια στηρίζουμε τα ελληνικά νοικοκυριά εξασφαλίζοντάς τους, χάρη στην απουσία μεσάζοντα, υψηλής ποιότητας ελληνικές γεύσεις και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Το αμείωτο ενδιαφέρον των καταναλωτών για τις δράσεις του Δήμου μας αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι ορθή η απόφασή μας να συνεχίζουμε την πολύχρονη αυτή διαδρομή που αποτελεί στήριξη για τις οικογένειες, τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας αλλά και για τους ίδιους τους Έλληνες παραγωγούς».

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί τους παραγωγούς για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος και στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας που με την εθελοντική εργασία τους στηρίζουν σταθερά την υλοποίηση της δράσης.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στα τηλ. 213 2038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 213 2038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπε να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση θα γίνει την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up