Η Ανυπότακτη Αττική σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια
Περιφέρεια Αττικής

Η Ανυπότακτη Αττική σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια

To Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στελέχη του περιφερειακού συνδυασμού Ανυπότακτη Αττική επισκέφθηκε το Χαλάνδρι. Η υποψήφια περιφερειάρχης Μαριάνα Τσίχλη και πολλοί αγωνιστές της κίνησης, μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή με τη Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής Πένυ Κορασίδου και το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Δημήτρη Στρατούλη, συζήτησαν με τους κατοίκους του Χαλανδρίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τις συζητήσεις απασχόλησαν η σχεδιαζόμενη μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας στη Λεωφόρο Κηφισίας, όπως και η προσπάθεια για εμπορική ανάπλαση του κέντρου της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τα στελέχη μίλησαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλανδρίου με τη δημοτική κίνηση Πρωτοβουλία Πολιτών Χαλάνδρι Ενάντια, Σωτήρη Λαπιέρη και τον δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γρηγόρη Καλομοίρη.

Επίσης, βρέθηκαν στην εκδήλωση της δημοτικής κίνησης Αγίας Παρασκευής Φυσάει Κόντρα με ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Θάνο Ανδρίτσο και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Αλεξίου. Εκ μέρους της Ανυπότακτης Αττικής την εκδήλωση χαιρέτισε η Μαριάνα Τσίχλη, ενώ παρευρέθηκαν, επίσης, η Πρωτοβουλία Πολιτών Χαλάνδρι Ενάντια και η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

Ακολούθως, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της δημοτικής κίνησης στον Δήμο Βριλησσίων «Αντίσταση και Ανατροπή – Αντικαπιταλιστική Κίνηση Βριλησσίων» εκ μέρους της Ανυπότακτης Αττικής χαιρέτισε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Άρης Τόλιος. Από την πλευρά της δημοτικής κίνησης τοποθετήθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ορέστης Ηλίας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λυδία Αγάθωνος, ασκούμενη δικηγόρος, Δημήτρης Κυριαζής, φοιτητής Χημικού ΕΚΠΑ και Θοδωρής Λυκογιαννάκης, μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. Στην εκδήλωση απηύθυναν, επίσης, χαιρετισμό ο Θοδωρής Αλεξίου από την Πρωτοβουλία Πολιτών Χαλάνδρι Ενάντια, η Αλεξάνδρα Μαρτίνη από την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το δημοτικό σχήμα Φυσάει Κόντρα από την Αγία Παρασκευή.

«Αγωνιζόμαστε για την πλατιά αγωνιστική συνεργασία των κινηματικών αριστερών δυνάμεων στις γειτονιές, για να δυναμώσουν οι φωνές μας σε όλη την Αττική, για να διεκδικήσουμε το μέλλον και τα δικαιώματά μας» τονίζει ο συνδυασμός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet