Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Φυσάει Κόντρα στηρίζει η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγ. Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου

0
155 Προβολές

Η Τοπική Επιτροπή Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Παπάγου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δηλώνει τη στήριξή της στη δημοτική Παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή για τις δημοτικές εκλογές τις 26ης Μαΐου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Τ.Ε. επισημαίνει τα εξής:

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη μάχη καθώς κρίνουν πολλά για την καθημερινή ζωή της κοινωνίας και ειδικά των ασθενέστερων στρωμάτων που ακόμα ασφυκτιούν μετά από δέκα χρόνια κρίσης και μνημονιακής πολιτικής. Και σε αυτές τις εκλογές πρέπει να ηχήσει ένα μήνυμα αγώνα, ανυπακοής και αντεπίθεσης ενάντια την κυβέρνηση και τις δημοτικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ενάντια στην ακροδεξιά αντιπολίτευση και την παλινόρθωση του παλαιού δικομματισμού ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

Το Φυσάει Κόντρα αποτελεί μια αριστερή – ανατρεπτική παρέμβαση που λειτουργεί με ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο εδώ και πέντε χρόνια, έχοντας διαρκή παρουσία και συμβολή σε όλους τους αγώνες και τις διεκδικήσεις στην περιοχή μας, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου. Αποτελεί ένα σημαντικό εγχείρημα ανατρεπτικής κοινής δράσης της ριζοσπαστικής και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς που αξίζει να στηριχθεί τόσο για την πιο αναβαθμισμένη δράση του στην πόλη όσο και για τη συνολική υπόθεση της αντικαπιταλιστικής ανατροπής της αντεργατικής επίθεσης.

Για τον λόγο αυτό, δεκάδες μέλη και φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Φυσάει Κόντρα, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής, Θάνος Ανδρίτσος. Στις εκλογές της 26ης Μάη, σας καλούμε να ψηφίσετε – στηρίξετε Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up