Η Μαρίνα Πατούλη στα εγκαίνια στέγης της Κινητής Μονάδας ΕΚΑΒ Βορείων Προαστίων
Κοινωνία

Η Μαρίνα Πατούλη στα εγκαίνια στέγης της Κινητής Μονάδας ΕΚΑΒ Βορείων Προαστίων

Στα εγκαίνια της στέγης της Κινητής Μονάδας ΕΚΑΒ Βορείων Προαστίων στο Μαρούσι, και συγκεκριμένα στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών, παραβρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Μαρούσι μπορείς – Το μέλλον στα χέρια σου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην εκδήλωση των εγκαινίων η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δήλωσε:

«Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Στην καθημερινή μάχη που δίνουν τα πληρώματα των ασθενοφόρων για να σώσουν μια ζωή, το να τους δίνεις λύσεις που μπορούν να διευκολύνουν το έργο τους είναι καθοριστικής σημασίας.

»Αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου που αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία και ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι στην πράξη παρούσα στη στήριξη της υγείας των κατοίκων σε μία πόλη. Με τη στέγαση της κινητής μονάδας ΕΚΑΒ Βορείων Προαστίων στο Μαρούσι ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων σε θέματα υγείας, αλλά και η γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών γίνεται η «καρδιά» της υγείας της πόλης, καθώς επισπεύδεται η διακομιδή των ασθενών.

»Στον συνδυασμό μας, όπως ενημερώσαμε και πρόσφατα το Δ.Σ. του Συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών, θέλουμε την ισόρροπη ανάπτυξη των γειτονιών της πόλης μας και προς αυτή την κατεύθυνση και με επιπλέον πρωτοβουλίες, θα εργαστούμε για την αναβάθμιση της συγκεκριμένης γειτονιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet