Κοινή δήλωση στήριξης  της Δ. Κεχαγιά από τους Γ. Μητρόπουλο και Κ. Κοσοβίτσα
Πολιτική

Κοινή δήλωση στήριξης της Δ. Κεχαγιά από τους Γ. Μητρόπουλο και Κ. Κοσοβίτσα

Διευρύνεται διαρκώς το μέτωπο συσπείρωσης κατά της παρούσας διοίκησης του δημάρχου Δ. Στεργίου στον Δήμο Πεντέλης. Μετά την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με την οποία ανακοίνωσε στη στήριξη της Δήμητρας Κεχαγιάς και της Συμπολιτείας στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, δύο πρώην δήμαρχοι έρχονται να προσθέσουν και τη δική τους στήριξη.

Συγκεκριμένα ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Γιάννης Μητρόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Νέας Πεντέλης Κώστας Κοσοβίτσας ζητούν να ψηφιστεί η επικεφαλής της Συμπολιτείας για νέα δήμαρχος, προκειμένου να υπηρετηθεί η αναγκαιότητα για συνεργασίες και συναινέσεις την επόμενη μέρα στον Δήμο.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους οι δύο πρώην δήμαρχοι αναφέρουν:

Στον 1ο γύρο των δημοτικών εκλογών 26/5/19 η απερχόμενη διοίκηση του κ. Στεργίου αποδοκιμάστηκε, αφού το 70% των πολιτών ψήφισαν άλλους δημοτικούς συνδυασμούς, επιθυμώντας την ανανέωση και την έξοδο από την παρατεταμένη στασιμότητα.

Στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, στις 2/6/19, γίνεται η εκλογή δημάρχου μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων: 1) του κ. Δημήτρη Στεργίου, απερχόμενου δημάρχου, επικεφαλής της Δημοτικής Συμμαχίας και  2)της  κ. Δήμητρας Κεχαγιά, επικεφαλής της Συμπολιτείας.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Πεντέλης, είναι πολυ-παραταξιακό (7 παρατάξεις). Για τη Διοίκηση του Δήμου και τη στροφή στην ανάπτυξη απαιτείται διάλογος, συνεργασίες, προγραμματικές συγκλίσεις και συνέργειες, για την ψήφιση και την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Στεργίου, που εγκατέστησε στον Δήμο  Πεντέλης το ξεπερασμένο σύστημα της «ενός ανδρός αρχή» και της έλλειψης διαλόγου, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις παραπάνω απαιτήσεις.

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες.

Αναλογιζόμενοι τη σημερινή πραγματικότητα και εκφράζοντας την επιθυμία όλων μας να πάμε μπροστά, ας δώσουμε τη σκυτάλη σε νεότερη αυτοδιοικητική γενιά και με τη στήριξη όλων μας, να ανοίξει ο δρόμος της προόδου για τον Δήμο μας.

Σας  καλούμε την Κυριακή 2-6-19 να υπερψηφίσετε για δήμαρχο του Δήμου Πεντέλης τη Δήμητρα Κεχαγιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet