Πολιτική ίσων αποστάσεων από Θ. Αμπατζόγλου και Γ. Καραμέρο τηρεί η παράταξη του Πάνου Βραχνού
Πολιτική

Πολιτική ίσων αποστάσεων από Θ. Αμπατζόγλου και Γ. Καραμέρο τηρεί η παράταξη του Πάνου Βραχνού

Δεν παίρνει θέση σχετικά με την εκλογική μάχη που θα δοθεί την προσεχή Κυριακή στον Δήμο Αμαρουσίου, μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Θεόδωρου Αμπατζόγλου (Μαρούσι Νέα Εποχή) και Γιώργου Καραμέρου (#Ενωμένο Μαρούσι) ο επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός.

«Με τη σκέψη μου πάντα κοντά σε όλους τους πολίτες του Αμαρουσίου, λίγες μέρες πριν την ανάδειξη του νέου δημάρχου της πόλης, θέλω με τρόπο ξεκάθαρο να πω ότι ο καθένας από τους συμπολίτες που εμπιστεύτηκαν εμένα και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, είναι  ελεύθερος να ψηφίσει κατά βούληση και κατά συνείδηση την ερχόμενη Κυριακή», αναφέρει χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: 

«Για εμάς που μπήκαμε στον εκλογικό στίβο και μάλιστα με ξεκάθαρες σταθερές και αδιαπραγματευτές αξίες, είναι σημαντικό να μην παρεκλίνουμε από αυτά που είπαμε προεκλογικά και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτά. 

»Οι συμπολίτες μας που στήριξαν την αυτοδιοικητική μου παρουσία και εμπιστεύτηκαν την πρόταση του συνδυασμού μας έχουν κρίση και είναι βέβαιο ότι θα ψηφίσουν μακριά από μικροκομματικά κριτήρια, με γνώμονα το καλό της πόλης μας. Παραμένω ξεκάθαρα κοντά σε όλους τους πολίτες, χωρίς γραμμές διαχωριστικές, χωρίς πολιτικά κριτήρια, χωρίς μικροκομματικά πλαίσια και έτσι θα συνεχίσω την πορεία μου και την παρεμβατική μου παρουσία στον Δήμο».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παράταξη του κ. Βραχνού έχει ισχυρό ρυθμιστικό ρόλο την προσεχή Κυριακή, καθώς ήταν τρίτη σε δύναμη στον πρώτο γύρο, συγκεντρώνοντας ποσοστό 13,18%, εξασφαλίζοντας 5 από τις συνολικά 41 έδρες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet