Πεντέλη 2020: Ώρα για συναίνεση, συνεργασία και προγραμματικές συγκλίσεις
Πολιτική

Πεντέλη 2020: Ώρα για συναίνεση, συνεργασία και προγραμματικές συγκλίσεις

«Ώρα για συναίνεση, συνεργασία και προγραμματικές συγκλίσεις» τονίζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη Πεντέλη 2020 μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πεντέλης.

Υπενθυμίζουμε ότι η παράταξη, με επικεφαλής τον Άγγελο Παλαιοδήμο, στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών έλαβε ποσοστό 11,93% (2.021 ψήφοι) και κατέκτησε τέσσερις έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναλάβει καθήκοντα από 1ης Σεπτεμβρίου 2019.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης με την ψήφο τους στις εκλογικές διαδικασίες στις 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου 2019 κατέδειξαν την αναγκαιότητα της ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού. Κατέδειξαν επίσης την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου αυτοδιοικητικού σκηνικού που μέσα από συναίνεση, συνεργασία, αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού των συνδυασμών και προγραμματικές συγκλίσεις θα παράγει έργο για ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Δήμο Πεντέλης.

Ο συνδυασμός Πεντέλη 2020 Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική Πόλη δηλώνει παρών στο νέο αυτοδιοικητικό σκηνικό ως μία συμπαγής, αυτοτελής και ανεξάρτητη ομάδα που αποφασίζει δημοκρατικά με βάση το πρόγραμμά της, έχοντας γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας.

Θερμά συγχαρητήρια στη νέα δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά και καλή επιτυχία στο έργο της.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη για την πολυετή προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση.

Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος άνοιξε. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Αφήνουμε πίσω ό,τι στο παρελθόν μας δίχασε και κοιτάμε μπροστά κρατώντας ό,τι μας ενώνει. «Το παρελθόν μας διδάσκει, το παρόν μας χαλυβδώνει, το μέλλον μας ενώνει για να κατακτήσουμε αυτό που μας αξίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet