Ο Γ. Πατούλης στα εγκαίνια των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στον Βαρνάβα Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης στα εγκαίνια των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στον Βαρνάβα Αττικής

Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στα εγκαίνια των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αθανάσιος Μαρτίνος 1 & 2», του Ιδρύματος Περίθαλψης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «Μαρία Κόκκορη» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που τελέστηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στον Βαρνάβα Αττικής.

Κατά την τελετή απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος και ο διευθυντής του Κέντρου, αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης.

Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο καθώς και τον μεγάλο ευεργέτη Αθανάσιο Μαρτίνο για την ολοκλήρωση αυτού του πολύ σημαντικού έργου, που θα προσφέρει ανακούφιση και ουσιαστική στήριξη σε πολλά παιδιά με νοητική στέρηση, αλλά και στις οικογένειες τους. Αυτό το κέντρο είναι η έμπρακτη απόδειξη πως η εποικοδομητική σύμπραξη πολιτείας, Αυτοδιοίκησης, εκκλησίας και ιδιωτικών φορέων μπορεί να φέρει λαμπρά αποτελέσματα.

»Η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξει και θα ενισχύσει κοινωνικές δομές όπως η παρούσα, με στόχο να διευρύνει και να θωρακίσει το δίκτυο προστασίας ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Με αίσθημα αλληλεγγύης, αλλά και έχοντας ως προτεραιότητα τον πολίτη και τις ανάγκες του, θα εργαστούμε για να προσφέρουμε μία καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή σε όλους τους συνανθρώπους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet