Βazaar βιβλίου για τα αδέσποτα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Βazaar βιβλίου για τα αδέσποτα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Βazaar βιβλίου για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στην Α΄ Πλατεία Ψυχικού, πρώην Blue Bell.

Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά βιβλία από 1 ευρώ θα διατίθενται για την προστασία των αδέσποτων της πόλης.

Πρόκειται για το πατροπαράδοτο παζάρι βιβλίου, ενισχυμένο φέτος με κοσμήματα και άλλες εκπλήξεις όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

«Η παρουσία και η στήριξή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθειά μας» τονίζει η Φιλοζωική Ένωση καλώντας τους πολίτες να επισκεφθούν το bazaar. «Αγοράζω ένα βιβλίο βοηθάω τα αδέσποτα. Προσφέρουμε μεγάλη συλλογή από βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!!!» επισημαίνει.

Η Ζω.Φι.Ψυ. είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ψυχικού, που είχε ξεκινήσει το 1994!

Στόχος των μελών της είναι να βρουν σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι’ αυτό έχουν επιλέξει να μην ακολουθούν τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή, 17:00 – 20:00, Σάββατο, 11:00 – 17:00 & Κυριακή, 11:00 – 15:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet