Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου

Περιοδεία πραγματοποίησαν στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου, την Πρασκευή 21 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές στον Βόρειο Τομέα Αττικής με το ΚΚΕ Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α. και Θανάσης Φωτόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Τύπου-Χάρτου και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην περιοδεία οι υποψήφιοι βουλευτές μετέφεραν το μήνυμα ότι το πραγματικό δίλημμα για τον λαό μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου  είναι αν θα δυναμώσει το ΚΚΕ, που αποτελεί τη μόνη δύναμη, η οποία βρέθηκε σταθερά δίπλα του και θα βρεθεί σταθερά και αταλάντευτα και την επαύριο των εκλογών.

Οι υποψήφιοι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι την αγωνία των αυταπασχολούμενων εμπόρων της περιοχής που αντιμετωπίζουν άμεσα τον κίνδυνο του αφανισμού, της εξαφάνισης από τον ανταγωνισμό των μεγάλων εμπορικών κέντρων της περιοχής και τόνισαν ιδιαίτερα τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στην αγορά του Αμαρουσίου, αλλά και γενικότερα στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής, η μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας στο κτήμα Δηλαβέρη και η μετατροπή του Αμαρουσίου σε «τουριστικό προορισμό».

Επίσης, στο πλαίσιο της περιοδείας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΕΣΑΜ), Γιάννη Νικολαράκο, ο οποίος μετέφερε τα προβλήματα των εμπόρων, όπως «η έλλειψη ασφάλειας, ο ελλιπής φωτισμός, η δυσκολία πρόσβασης των ΑμεΑ και η καθαριότητα». Από την πλευρά τους, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ τόνισαν «τις καταστρεπτικές συνέπειες της πολιτικής που ακολούθησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ενάντια στους αυτοαπασχολούμενους, με κυριότερη τη φοροληστεία που δέχθηκαν».

Οι υποψήφιοι βουλευτές κάλεσαν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής «να σκεφτούν ότι «δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τη συνέχιση της πολιτικής που τους έφερε ως εδώ, είτε με κυβέρνηση Ν.Δ. είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές είναι η μόνη επιλογή για να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που θα συνεχίσει από την επόμενη κι όλας μέρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet