Συνάντηση Ρ. Δούρου με συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Δημοκρατία μέσω της καλλιτεχνικής παρέμβασης των νέων»
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση Ρ. Δούρου με συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Δημοκρατία μέσω της καλλιτεχνικής παρέμβασης των νέων»

Νέες και νέους που μετείχαν στις πολύπλευρες δράσεις του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ Partyouth, καθώς και εκπαιδευτικούς του Δήμου Πετρούπολης, υποδέχθηκε στο γραφείο της σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, η περιφερειάρχης Αττικής. Η κ. Ρένα Δούρου έλαβε έναν από τους πίνακες των έργων που δημιούργησαν οι νέες και οι νέοι που συμμετείχαν στις δράσεις του προγράμματος.

«Ο αγώνας για τη Δημοκρατία είναι αγώνας που δίνεται καθημερινά. Αγώνας που αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν αφορά τους νέους. Και μάλιστα αγώνας που γίνεται σπουδαίος όταν περνάει μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά τα συνδυάζει το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που αποσκοπεί στη στήριξη της Δημοκρατίας, αυτής της σπουδαίας υπόθεσης για το μέλλον της Ευρώπης, της Ελλάδας, των νέων», τόνισε, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης, υποδεχόμενη τους νέους της Πετρούπολης σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας.

Η δράση Erasmus+ Partyouth είναι μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με τίτλο «Η Δημοκρατία μέσω της καλλιτεχνικής παρέμβασης των νέων», τον συντονισμό της οποίας διεκπεραίωσε το τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης του Δήμου Πετρούπολης. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνάντηση έδωσε το «παρών» η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Καλλιόπη Σταυροπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet