Πρεμιέρα για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής με την ταινία «Η δουλειά της»
Πολιτισμός

Πρεμιέρα για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής με την ταινία «Η δουλειά της»

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 στις 21:00 με τη νέα βραβευμένη ταινία του Νίκου Λαμπότ «Η δουλειά της» κάνει πρεμιέρα για το φετινό καλοκαίρι ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» στο Πολιτιστικό – Αθλητικό Κέντρο «Στ. Κώτσης» (είσοδος από την οδό Σπάρτης). 

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο, ταξίδεψε και διακρίθηκε με σημαντικά βραβεία (Βραβείο Fipresci, καλύτερης ταινίας, καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη κ.α) στα φεστιβάλ του κόσμου, η συγκλονιστική Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου κέρδισε τέσσερις φορές το Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας (στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, στο New York Greek Film Expo και πρόσφατα στο Los Angeles Greek Film Festival), ενώ προβάλλεται για 11η εβδομάδα στη Γαλλία.

Λίγο πριν από τα 40 της, η Παναγιώτα είναι μια σχεδόν αγράμματη νοικοκυρά, μητέρα δύο παιδιών, η οποία θα αναζητήσει δουλειά όταν ο άντρας της χάσει τη δική του. Θα προσληφθεί ως καθαρίστρια και, ενάντια σε κάθε εμπόδιο, θα σταθεί για πρώτη φορά στα πόδια της.

Πρωταγωνιστούν: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Φιλίνη.

Παρόντες στην προβολή θα είναι ο σκηνοθέτης Νίκος Λαμπότ, η παραγωγός Μαρία Δρανδάκη και συντελεστές της ταινίας.

Είσοδος ελεύθερη.

Το πρόγραμμα του Κινηματογράφου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet