Κάλεσμα ψήφου στο ΚΚΕ από την Εύη Γεωργιάδου στα Βριλήσσια
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κάλεσμα ψήφου στο ΚΚΕ από την Εύη Γεωργιάδου στα Βριλήσσια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Αναλήψεως, στα Βριλήσσια, με ομιλήτρια την Εύη Γεωργιάδου, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα.

Η Εύη Γεωργιάδου απηύθυνε κάλεσμα ψήφου στο ΚΚΕ, αναφέροντας ότι την επομένη των εκλογών στις 8 Ιουλίου πρέπει να είναι πιο δυνατό το Κομμουνιστικό Κόμμα, γιατί αυτό είναι η πραγματική δύναμη του λαού. Επεσήμανε, επίσης, στους συγκεντρωμένους «να μην δείξουν καμία εμπιστοσύνη στα νέα και παλιά αναχώματα, που στηρίζουν την ίδια επιζήμια πολιτική». 

Υπάρχει πλέον πλούσια εμπειρία από το προηγούμενο διάστημα τόνισε, προσθέτοντας ότι σε αυτές τις εκλογές κρίνονται πολλά. Όπως είπε, «έρχεται θύελλα αντεργατικών μέτρων στις 8 Ιούλη» στην οποία «μόνο το ΚΚΕ θα καταθέσει την εκλογική του δύναμη για την απόκρουσή της, για τη διεκδίκηση των απωλειών της κρίσης, τη λαϊκή αντεπίθεση, για να ισχυροποιηθεί το εργατικό-λαϊκό κίνημα μέχρι την τελική νίκη, για τη ζωή που μας αξίζει. Για αυτό μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ θα πονέσει το αστικό σύστημα».

Η κ. Γεωργιάδου αναφέρθηκε «στο πλαστό δίπολο Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να εγκλωβίσουν τον λαό». «Οι θέσεις τους μπορεί να μην ταυτίζονται, αλλά καταλήγουν στο ίδιο αρνητικό πρόσημο για τον λαό. Και οι δύο υπηρετούν τους επιχειρηματίες» είπε η υποψήφια βουλευτής. Όπως τόνισε, το ζήτημα δεν είναι αν θα έχουμε «βιώσιμη» ή «δίκαιη» ανάπτυξη, αλλά ανάπτυξη προς ποιανού το όφελος. «Μόνο το ΚΚΕ παλεύει για ανάπτυξη προς όφελος των εργαζομένων, για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους με βάση τον πλούτο που οι ίδιοι παράγουν. Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα υπάρχει πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση… Μόνο με δυνατό ΚΚΕ θα ανοίξει ο δρόμος για τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων» υποστήριξε η ίδια.

Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά με γλέντι στο περίπτερο του κόμματος. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet