Στο… έλεος του Θεού το ελάχιστο πράσινο στον Δήμο Χαλανδρίου
Κοινωνία

Στο… έλεος του Θεού το ελάχιστο πράσινο στον Δήμο Χαλανδρίου

Για εγκατάλειψη στο «έλεος του Θεού» του ελάχιστου πράσινου που έχει απομείνει στον Δήμο Χαλανδρίου κάνει λόγο κάτοικος του Δήμου, ο οποίος προσθέτει ότι η πόλη έχει πλέον μετατραπεί σε «βασίλειο των ασύδοτων τροχοφόρων».

Όπως λέει στο κείμενο που συνοδεύει με χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το διάζωμα της Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας, οι οποίες τραβήχτηκαν στις 25 Ιουλίου, τα δένδρα και το… υποτιθέμενο χορτάρι είναι σαφώς παραμελημένα, αφού οι αρμόδιοι δεν φροντίζουν ούτε για το πότισμά τους – «που μάλλον το θεωρούν πολυτέλεια, σε αντίθεση ό,τι συμβαίνει στους γειτονικούς Δήμους», όπως σημειώνει ο δημότης – αλλά ούτε και για την απομάκρυνση των πευκοβελόνων, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποτελέσουν «προσάναμμα» από το τσιγάρο κάποιου ασυνείδητου οδηγού.

Στο ίδιο διάζωμα υπάρχει και ένα ξεσκέπαστο φρεάτιο-«παγίδα» για τους ανυποψίαστους περαστικούς κι ένα ακόμη που είναι σκεπασμένο πρόχειρα με πέτρες…

Και η εικόνα εγκατάλειψης συμπληρώνεται από τα διάσπαρτα σκουπίδια που, επίσης ασυνείδητοι, οδηγοί θεωρούν σκόπιμο να πετάξουν στα συγκεκριμένα διαζώματα, χωρίς ο Δήμος να φροντίζει να τα μαζεύει σε τακτικά διαστήματα, όπως καταγγέλλει ο πολίτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet