Ο Τ. Μαυρίδης στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης
Κοινωνία

Ο Τ. Μαυρίδης στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος στην Πεύκη συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Στον μεθεόρτιο εσπερινό που τελέστηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 προεξήρχε ο ιεροκήρυκας αρχιμανδρίτης Νικάνωρας Καραγιάννης πλαισιωμένος από πλειάδα ιερέων της Μητροπόλεως. Ακολούθησε λιτάνευση στους γύρω δρόμους της Πεύκης, όπου συμμετείχε πλήθος πιστών ακολουθώντας την εικόνα του Αγίου. Ο π. Νικάνωρ στο κήρυγμά του απηύθυνε ευχαριστίες στον δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους, τη φιλαρμονική ορχήστρα του Πυροσβεστικού Σώματος και τους ιερείς που συμμετείχαν στη λιτάνευση.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τιμήσαμε και εφέτος με τη δέουσα λαμπρότητα τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες πλήθος πιστών συμμετείχαν στον εσπερινό και στη λιτάνευση. Θέλω να ευχαριστήσω την Τροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας για την απρόσκοπτη τέλεση της λιτάνευσης. Εύχομαι χρόνια πολλά και κάθε ευτυχία στους εορτάζοντες και στους ενορίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet