Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες παιδιών του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες παιδιών του Δήμου Κηφισιάς

Πρόσκληση συμμετοχής για να… γεμίσουν οι τσάντες παιδιών απευθύνει το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν σχολικά είδη όπως τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, μαρκαδόρους, τέμπερες, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, χάρακες, διαβήτες, μολύβια, στυλό, γόμες και ξύστρες για παιδιά ωφελουμένων των Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμου Κηφισιάς.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας (Αθανασίου Διάκου και Αναξαγόρα 6):

  • Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 και ώρες 10:00 – 12:00
  • Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 10:00 – 12:00

Τα παιδιά που θα στηριχθούν με την πρωτοβουλία αυτή, την οποία συντονίζει η πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας, Κατερίνα Καραλή, είναι μέλη οικογενειών οι οποίες στηρίζονται από τις δημοτικές κοινωνικές δομές (εγγεγραμμένες οικογένειες στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Κηφισιάς).

«Σας περιμένουμε όλους να χαρίσουμε χαμόγελα… Γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο χαμόγελο…» τονίζει το ΝΠΔΔ του Δήμου Κηφισιάς, καλώντας τους πολίτες να προσφέρουν σχολικά είδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet