Ξ. Μανιατογιάννης: Καλές σπουδές και καλή δύναμη σε όλους
Κοινωνία

Ξ. Μανιατογιάννης: Καλές σπουδές και καλή δύναμη σε όλους

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να συγχαρώ, μέσα από την καρδιά μου, όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο τους, να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή στη νέα σας πορεία. Ο δρόμος που ανοίγεται πλέον μπροστά σας εύχομαι να σας οδηγήσει στην εκπλήρωση των ονείρων σας.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς, για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν κοντά στους μαθητές συμπαραστάτες σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Θα ήθελα να επισημάνω στα παιδιά που δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ότι δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, αλλά να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, γιατί στη ζωή τους θα υπάρξουν πολλοί στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν.

Καλές σπουδές και καλή δύναμη σε όλους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet