Τι δήλωσε ο Δ. Πολυχρονιάδης μετά την πολιτική ορκωμοσία του
Πολιτική

Τι δήλωσε ο Δ. Πολυχρονιάδης μετά την πολιτική ορκωμοσία του

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκε ως δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου ο επικεφαλής της παράταξης Εκτός των Τειχών, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019.

Μετά την ορκωμοσία του, ο κ. Πολυχρονιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση, η οποία διαβάστηκε δημόσια μετά την πολιτική ορκωμοσία του, κατά τη διάρκεια της υπογραφής του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας:

Δηλώνω ότι, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, στην οποία εκλέχτηκα από τις/τους πολίτες του Αμαρουσίου, εκπροσωπώντας την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου:

Με βάση τις δεσμεύσεις μας θα συνεχίσω να υπηρετώ και να στηρίζω τα συμφέροντα όλων των κατοίκων του Αμαρουσίου, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου και θρησκεύματος.

Θα αντιταχθώ σε κάθε πολιτική άδικων φόρων, εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, καταστροφής του περιβάλλοντος, υποβάθμισης παροχής των δημόσιων υπηρεσιών (παιδείας, υγείας, πρόνοιας) υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των εργαζόμενων.

Θα προβάλλω τα προβλήματα των κατοίκων – δημοτών του Αμαρουσίου, θα υπερασπίζομαι τις διεκδικήσεις τους και θα συμμετέχω στους αγώνες τους.

Θα αγωνιστώ για την ανατροπή της αντιλαϊκής επίθεσης κυβέρνησης – Ε.Ε. – ΔΝΤ, των μόνιμων μνημονίων και της επιτροπείας.

Για να ξημερώσουν μέρες χωρίς την άδικη και καταπιεστική εξουσία του κεφαλαίου, των αγορών και των νόμων του ανταγωνισμού και του κέρδους.

Για να ξεριζώσουμε από την κοινωνία μας το φασισμό, τον ναζισμό και τα μισαλλόδοξα σχέδιά τους.

Για μια νέα κοινωνία απαλλαγμένη από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, στο δρόμο της κοινωνικής χειραφέτησης.

ΥΓ. Η δήλωση διαβάστηκε δημόσια μετά την πολιτική ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβούλου Δ. Πολυχρονιάδη κατά τη διάρκεια της υπογραφής του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet