Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Κηφισιάς
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Κηφισιάς

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν στην Αθηνών-Λαμίας (τμήμα μεταξύ των χ/θ. 22+700 και 24+500, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία), στα όρια του Δήμου Κηφισιάς, από σήμερα έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2019, από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 9 τα ξημερώματα, ενώ τις Κυριακές οι ρυθμίσεις θα ισχύουν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ, έως τις 6 το πρωί της επομένης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που γίνονται λόγω εκτέλεσης έργων ασφαλτόστρωσης, θα περιλαμβάνουν αποκλεισμό της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, οπότε η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από την εναπομένουσα (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, θα γίνεται αποκλεισμός κλάδου εξόδου και κλάδων εισόδου στον Α/Κ Βαρυμπόμπης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, οπότε η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Αγίου Στεφάνου ή εναλλακτικά μέσω της οδού Ιλισσίων, για την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο.

Μετά το πέρας των εργασιών, η σήμανση θα αποσύρεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet