Ολοκληρώθηκε η δράση «Ας γεμίσουμε τις σχολικές τσάντες» στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε η δράση «Ας γεμίσουμε τις σχολικές τσάντες» στον Δήμο Κηφισιάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών «Ας γεμίσουμε τις σχολικές τσάντες» που πραγματοποίησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Ερυθραίας. Συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη, μεταξύ των οποίων, τσάντες, τετράδια, μολύβια, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, μαρκαδόροι κ.ά.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ) και του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα», Κατερίνας Καραλή, ενώ τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν, σύμφωνα με τη διοίκηση του Δήμου, σε μέλη οικογενειών οι οποίες στηρίζονται από τις δημοτικές κοινωνικές δομές (εγγεγραμμένες οικογένειες στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου).

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς ευχαριστεί τους πολίτες και τους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και συμμετείχαν στη δράση προκειμένου να στηριχθούν παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη και οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αγορά σχολικών ειδών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet