Αξέχαστη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Αξέχαστη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς

Μια αξέχαστη συναυλία, που θύμιζε άλλες εποχές, με πολλές… αναπάντητες κλήσεις, δέχθηκαν από το απόλυτο… Νumber One, την Έλένα Παπαρίζου, όσοι βρέθηκαν στη συναυλία που έδωσε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού του Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια 2019».

Από νωρίς το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς γέμισε από τους μικρούς κυρίους θαυμαστές και fan της, που περίμεναν υπομονετικά μέχρι να εμφανιστεί στη σκηνή, για να την αποθεώσουν, να τη χειροκροτήσουν και να τραγουδήσουν μαζί της σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας

Η Έλενα Παπαρίζου, ανταποδίδοντας την αγάπη που δέχθηκε από το νεανικό κοινό της Κηφισιάς, ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες της, όπως το «Mambo», «Αν με δεις να κλαίω», «Για ένα λεπτό», «Ψάξεις την αλήθεια», «Φως στην ψυχή σου», «Με μισή καρδιά», «Αν είχες έρθει πιο νωρίς».

Στη σκηνή, επίσης, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε ο Ιάσος Μανδηλάς και την πλαισίωναν οι χορευτές Πάνος Μαλικούρτης, Λίολια Κερογλή και η Τατιάνα Δημητριάδου.

Τη συναυλία προλόγισε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

Τη συναυλία παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, Σταύρος Ζαπάντης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», Νικήτας Κόκκαλης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης, η δημοτική σύμβουλος Λίλα Παπαδημητρίου, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet