Δημοτική Συμμαχία: Αρνητικά και ανησυχητικά τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας δημοτικής αρχής Πεντέλης
Πολιτική

Δημοτική Συμμαχία: Αρνητικά και ανησυχητικά τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας δημοτικής αρχής Πεντέλης

Παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Πεντέλης πραγματοποιεί η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή για «στραβό» ξεκίνημα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις μεγαλόστομες δηλώσεις της δημάρχου, ότι θα είναι δήμαρχος όλων, και τις εκκλήσεις της για σύνθεση, και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εμφαντικά αρνητικά και αρκετά ανησυχητικά.

Στους αγιασμούς των σχολείων οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Πεντέλης και Ν. Πεντέλης, που εκπροσωπούν τον θεσμό λειτουργίας του Δήμου σε τοπικό επίπεδο, αγνοήθηκαν και δεν προσκλήθηκαν. Αντ’ αυτών, ορίσθηκαν εκπρόσωποι τοπικοί σύμβουλοι από τη διοικούσα  παράταξη.

Τα Τοπικά Συμβούλια όμως, είναι τοπικές αρχές και οι πρόεδροί τους, ανεξαρτήτως παραταξιακής προέλευσης, εκπρόσωποί τους.

Στον ορισμό αντιδημάρχων η δυστοκία οδήγησε σε θεματικές αναδιατάξεις αντιδημαρχιών, με μερική πλήρωσή τους, με κριτήριο την ικανοποίηση ανειλημμένων παλιών και νέων δεσμεύσεων και όχι τις ανάγκες του Δήμου.

Τα όσα λαμβάνουν χώρα και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά και πολλά άλλα που γίνονται στο παρασκήνιο, μαρτυρούν κατά τον καλύτερο τρόπο ότι η ετερόκλητη προεκλογική συμμαχία που κέρδισε τις εκλογές τη Δεύτερη Κυριακή (γιατί την πρώτη άλλος είναι ο νικητής) δεν ήταν συμμαχία αρχών, αλλά συμμαχία καρεκλών.

Λογικό, λοιπόν, κάποιοι να τρέξουν να «προκάμουν» να καθίσουν στη καρέκλα που απαίτησαν, κάποιοι να χαθούν στον δρόμο και κάποιοι να ψάχνονται ακόμα!

Η συνέχεια στα επόμενα «επεισόδια»…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet