Εργαστήριο Υποκριτικής διοργανώνει ο Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ»
Κοινωνία

Εργαστήριο Υποκριτικής διοργανώνει ο Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ»

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου «ΑΡΓΩ» οργανώνει Εργαστήριο Υποκριτικής, το οποίο θα λειτουργεί κάθε Σάββατο από τις 15:00 έως τις 17:00.

Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο θα δουλέψουν τις βασικές αρχές της υποκριτικής, θα δοκιμάσουν σκηνές και μονολόγους από γνωστά θεατρικά έργα και κυρίως θα παίξουν και θα διασκεδάσουν ανακαλύπτοντας την εκφραστικότητα τους και τη σχέση τους με τους άλλους.

Στο τέλος του σεμιναρίου το Εργαστήριο Υποκριτικής του Συλλόγου «ΑΡΓΩ» θα παρουσιάσει τη δουλειά του.

«Από όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν χρειάζεται μόνο κέφι και διάθεση για να γνωρίσουν τη θεατρική τέχνη» τονίζει ο Σύλλογος προσκαλώντας σε συμμετοχή.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες της ηλικίες. Οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορούν να καλέσουν στον αριθμό τηλεφώνου 6977 442513 ή να αποστείλουν μήνυμα στο e-mail: [email protected].

Η λειτουργία του Εργαστηρίου Υποκριτικής θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019. Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος «ΑΡΓΩ» η Θεατρική του Ομάδα που θα λειτουργήσει φέτος, δεν μπορεί να δεχτεί νέα μέλη, λόγω μεγάλης συμμετοχής, όμως τα μέλη του σεμιναρίου μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα της ως ακροατές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet