Ξεκινούν οι συναντήσεις στην Πύλη Διαμεσολάβησης στην Κηφισιά
Κοινωνία

Ξεκινούν οι συναντήσεις στην Πύλη Διαμεσολάβησης στην Κηφισιά

Ξεκινούν οι συναντήσεις της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών στην Πύλη Διαμεσολάβησης στην Κηφισιά την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Στ. Βόλκος» στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) από τις 17:00 έως τις 19:00.

Στη διάθεση όσων επισκεφθούν τον χώρο θα είναι δύο διαπιστευμένοι διαμεσολαβητές του υπουργείου Δικαιοσύνης, για να διαφωτίσουν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τη Διαμεσολάβηση, τον νέο θεσμό εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών, που επιτρέπει τη γρήγορη, οικονομική και ειρηνική επίλυση αστικών και εμπορικών διαφορών, όπως διαφορές από οφειλόμενα μισθώματα, ανεξόφλητα τιμολόγια, καθυστερούμενες δόσεις δανείων, ποσά οφειλόμενα από πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, περιουσιακές σχέσεις συζύγων, θέματα επιμέλειας των παιδιών, διαφορές μεταξύ εταιρείας και μετόχων ή εταίρων της, διαφορές μεταξύ εταιρείας και προμηθευτών της κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες μπορούν αν υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με απορίες τους ή πρόσθετες πληροφορίες, που θεωρούν ότι χρειάζονται.

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία υποχρέωση να παραμείνουν στην Πύλη σε όλη τη διάρκεια που θα είναι ανοικτή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet