Εργασίες στις παιδικές χαρές Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Εργασίες στις παιδικές χαρές Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Εργασίες πραγματοποιούνται στις παιδικές χαρές του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού προκειμένου να είναι ασφαλής για τα παιδιά.

Σε σχετική ανάρτηση της παράταξης Προάστιο Πρότυπο, του δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρη Γαλάνη, στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, σημειώνεται:

Οι παιδικές χαρές ολοκληρώνονται η μία μετά την άλλη, αποκτώντας παράλληλα πιστοποίηση με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αύριο, Σάββατο, θα επαναλειτουργήσει η παιδική χαρά της Νέας Αγοράς, όπου τοποθετήθηκαν τρία ολοκαίνουργια όργανα και συντηρήθηκαν τα υπόλοιπα.

Ακολουθεί, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, η παιδική χαρά Ιγνατίου Καλλέργη (οδός Βαλαωρίτου), όπου τοποθετήθηκαν δύο νέα όργανα και έγιναν γενικές εργασίες συντήρησης (φράχτες, παρτέρια, κ.λπ.). Οι εργασίες στις τουαλέτες συνεχίζονται και σύντομα θα παραδοθούν και αυτές.

Στις αρχές Νοεμβρίου θα παραδοθεί και η παιδική χαρά Μάνθου Μεταλληνού (Μωραΐτης), στην οποία ανανεώθηκε εξολοκλήρου όλος ο εξοπλισμός.

Στην παιδική χαρά της πλατείας Δροσοπούλου ολοκληρώνεται η τοποθέτηση δύο νέων οργάνων, χωρίς αυτή να κλείσει, ενώ προσεχώς θα τοποθετηθεί και περίφραξη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους για την υπομονή που δείχνουν αλλά η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πρώτο μας μέλημα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet