Θρίλερ με την εξαφάνιση 18χρονης μητέρας στο Ηράκλειο
Κοινωνία

Θρίλερ με την εξαφάνιση 18χρονης μητέρας στο Ηράκλειο

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια της 18χρονης Εσπεράντζα Μουσταφά, η οποία μένει στο Ασήμι του νομού Ηρακλείου και αγνοείται από την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου η νεαρή από την Αλβανία βγήκε από το σπίτι, είπε ότι θα πήγαινε στο περίπτερο για να αγοράσει ένα γιαούρτι, και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Οι δικοί της άνθρωποι έσπευσαν την αμέσως επόμενη μέρα και δήλωσαν την εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα Πύργου Μονοφατσίου, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της.

Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρα ρούχα, με ένα μαύρο μπουφάν και κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι. Το κινητό της το είχε αφήσει στο σπίτι της, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι δεν την είδε κανείς να κυκλοφορεί στον δρόμο.

Η 18χρονη έχει ένα παιδάκι μόλις 11 μηνών, ενώ ο άρρωστος σύζυγός της που βρίσκεται στο Πακιστάν, έχει ειδοποιηθεί και εκείνος για την εξαφάνιση της γυναίκας του, χωρίς όμως -όπως αναφέρει- να γνωρίζει το παραμικρό.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να απευθυνθεί στην αστυνομία, που έχει ήδη ενημερώσει τα αστυνομικά τμήματα του νησιού για τον εντοπισμό της 18χρονης μητέρας.

Πηγή: neakriti.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet