Στη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας προς τιμήν του προστάτη της Αρχάγγελου Μιχαήλ ο περιφερειάρχης Αττικής
Κοινωνία

Στη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας προς τιμήν του προστάτη της Αρχάγγελου Μιχαήλ ο περιφερειάρχης Αττικής

Στην τελετή εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, που διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας στη Σχολή Ικάρων (Αεροπορική Βάση Δεκέλειας), παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο υπουργός Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Μπούρας, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη, στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και πλήθος κόσμου.

Με αφορμή τον εορτασμό σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Η Πολεμική μας Αεροπορία από την εποχή της ίδρυσής της έχει συμβάλει σημαντικά έως και σήμερα, στους απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας, όπως επίσης και σε καιρούς ειρήνης, διασφαλίζοντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, πάντοτε δίνοντας μαθήματα θάρρους και ιδανικών. Σήμερα τιμούμε όχι μόνο τους ηρωικούς πιλότους μας αλλά και όλα τα άξια στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς τη συμβολή των οποίων, τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί. Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι πάντα στο πλευρό τους προσφέροντας στήριξη, όπου χρειάζεται. Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet