Η υπογειοποίηση της οδού Μ. Μερκούρη συζητείται στο Δ.Σ. Ηρακλείου με πρωτοβουλία του Δικτύου Πολιτών
Κοινωνία

Η υπογειοποίηση της οδού Μ. Μερκούρη συζητείται στο Δ.Σ. Ηρακλείου με πρωτοβουλία του Δικτύου Πολιτών

Να συζητηθεί το θέμα της υπογειοποίησης της οδού Μελίνας Μερκούρη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής ζήτησε η παράταξη Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου, αίτημα που έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση του Δήμου και τις άλλες παρατάξεις.

Ως εκ τούτου, το θέμα θα συζητηθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, όπως ενημερώνει με την ακόλουθη ανακοίνωσή της η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι η δημοτική σύμβουλος Αιμιλία Τζίβα:

Η άμεση ανταπόκριση της διοίκησης του Δήμου, αλλά και των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων στο κάλεσμα του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου για την ένταξη του θέματος της «Υπογειοποίηση της οδού Μελίνας Μερκούρη» ως τακτικό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο παρουσία των μελετητών, δείχνει πολιτική ωριμότητα. Το θέμα θα συζητηθεί την Τρίτη 3/12/2019.

Το κυκλοφοριακό είναι κορυφαίο ζήτημα που ενδιαφέρει όλους τους συμπολίτες μας και δεν διαιρείται ανά γειτονιά.

Άμεση προτεραιότητα για την πόλη μας πρέπει να είναι ένα γενικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), ένα κεντρικό δηλαδή στρατηγικό σχέδιο που θα βοηθήσει στη βελτίωση της προσβασιμότητας, στην παροχή υψηλής ποιότητας μεταφορών με έμφαση στο περπάτημα, το ποδήλατο και τη δημόσια συγκοινωνία πάντα με πολεοδομικό, κυκλοφοριακό, συγκοινωνιακό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα.

Στόχος του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου είναι η εστίαση στις ανάγκες μιας φιλικής, λειτουργικής, σύγχρονης πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet