Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»
Κοινωνία

Συνάντηση Θ. Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον πρόεδρο Δημήτρη Κοσμίδη και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου χαιρέτισαν τη μεγάλη συμμετοχή στην πρόσφατη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, στην οποία παραβρέθηκε και ο δικός τους φορέας, γεγονός που αποδεικνύει την έμπρακτη διάθεση της νέας δημοτικής αρχής για ανοικτές πολυσυμμετοχικές διαδικασίες επικοινωνίας με τους πολίτες, όπως τόνισαν.

Κατά τη συνάντηση αναφέρθηκαν τα θέματα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου που αφορούν στην εύρεση νέου χώρου στέγασης, στις διαδικασίες για την ονοματοδοσία συγκεκριμένης πλατείας με σκοπό τη διατήρηση της μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων και ακόμη ενδυματολογικά ζητήματα με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη διατήρηση της εθνικής και  πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τέλος, παρουσιάστηκε το πλάνο των εορταστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου για την περίοδο των Χριστουγέννων, στις οποίες ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε την πρόθεσή του να παραβρεθεί.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Αποτελεί χρέος μας να διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορική μνήμη του πολιτισμού και των αγώνων των προγόνων μας. Ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου “Νίκος Καπετανίδης” επιτελεί ένα σπουδαίο έργο και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθειά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet