Συνάντηση δημάρχου Αγίας Παρασκευής με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατ. Αττικής
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Αγίας Παρασκευής με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατ. Αττικής

Τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής, κ.κ. Θεόδωρος Μπριάνης, πρόεδρος, Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος, αντιπρόεδρος, Γεώργιος Μιχαήλ, γενικός γραμματέας, Μιχαήλ Φιλιππίδης, έφορος/αντιπρόεδρος της ΑΠΟΕΑ, Δημήτριος Πετεινάρας και Αχιλλέας Μανωλόπουλος.

Η συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης όπου είναι η έδρα του ΣΕΑΝ Ανατ. Αττικής, σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο των ΣΕΑΝ, έγινε σε πνεύμα σύμπνοιας, με έντονη τη διάθεση από την πλευρά των εφέδρων αξιωματικών για συνεργασία σε θέματα όπως η πολιτική προστασία, το περιβάλλον, ο εθελοντισμός, η διοργάνωση κοινών δράσεων κ.ά.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, έφεδρος αξιωματικός και ο ίδιος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Ανατ. Αττικής για την επίσκεψη τους, άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα θέματα που του ανέπτυξαν, δήλωσε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, -τις οποίες, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, παρακολουθεί από χρόνια-, ενώ εκδήλωσε την επιθυμία του για συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet