Εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό στους μαθητές του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό στους μαθητές του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, σε συνέχεια των αυξανόμενων κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, και με στόχο τη βέλτιστη ενημέρωση και προφύλαξη ευπαθών ομάδων όπως αυτή των μικρών παιδιών, ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 στους μαθητές των σχολείων.

Σε συνεργασία με τη «Βιοϊατρική Αθηνών» και με την ευγενική προσφορά των υπηρεσιών του παθολόγου κ. Κουντουρά, πραγματοποιούνται από την Τρίτη 3/4 επισκέψεις ενημέρωσης σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του προαστίου.

Η σημαντική αυτή ενημερωτική εκστρατεία από τα γυμνάσια και λύκεια της Φιλοθέης και του Ψυχικού, ενώ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 4/3 με τα γυμνάσια και λύκεια του Νέου Ψυχικού, καθώς και της Βαρβακείου Σχολής.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν εννέα μονόωρες παρουσιάσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση πάνω στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς και την έγκαιρη και αποτελεσματική πρόληψή του.

Ο δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, κ. Φωτιάδη, συζήτησαν με τους μαθητές για τη σπουδαιότητα της δράσης αυτής και ανακοίνωσαν ότι έπεται συνέχεια και στα δημοτικά σχολεία του Δήμου.

Στο τέλος της κάθε παρουσίασης, παιδιά και καθηγητές συζήτησαν με τους διοργανωτές, απευθύνοντάς τους τα ερωτήματα και τις απορίες τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet